KONTAKTY

Lukáš Sabel
Vojnův Městec 53
Vojnův Městec 591 01
tel: +420 733 608 612
napište nám

NOVINKY

arr3DOVOLENÁDOVOLENÁ 10.-20. srpen... arr3GDPROchrana osobní údajů   s daty pracuje pouze osoba určená k vytvoření objednávky počítač je... arr3DEDRA - REGISTRACEchcete nakupovat se slevou - nebo si dokonce přivydělat z pohodlí domova??? registruj... arr3POZOOOOR - NOVÝ VZORNÍK LÁTEK!!25.1.2018   VLOŽENÝ NOVÝ VZORNÍK LÁTEK - slibovavé hvězdy, puntíky, kytičky, sloníci, .... ponechány... arr314.6.2017ZAČÍNÁME OPĚT PO DVOU LETECH..... arr326.11. PF 2018 :)DO NOVÉHO ROKU PŘEJEME MNOHO ÚSPĚCHŮ :)  i další rok bude určitě plný novinek :) máte se na co... arr3POZOOOOOOR!!!!! 27.11.příjem posledních objednávek s garancí dodání do Vánoc :)  zítra je poslední den, poté už nezaručíme...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas www.nataly-design-shop.cz, se sídlem Vojnův Městec 53, 59101, IČ 02246741, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů