KONTAKTY

Lukáš Sabel
Vojnův Městec 53
Vojnův Městec 591 01
tel: +420 733 608 612
napište nám

NOVINKY

arr3DOVOLENÁDOVOLENÁ 10.-20. srpen... arr3GDPROchrana osobní údajů   s daty pracuje pouze osoba určená k vytvoření objednávky počítač je... arr3DEDRA - REGISTRACEchcete nakupovat se slevou - nebo si dokonce přivydělat z pohodlí domova??? registruj... arr3POZOOOOR - NOVÝ VZORNÍK LÁTEK!!25.1.2018   VLOŽENÝ NOVÝ VZORNÍK LÁTEK - slibovavé hvězdy, puntíky, kytičky, sloníci, .... ponechány... arr314.6.2017ZAČÍNÁME OPĚT PO DVOU LETECH..... arr326.11. PF 2018 :)DO NOVÉHO ROKU PŘEJEME MNOHO ÚSPĚCHŮ :)  i další rok bude určitě plný novinek :) máte se na co... arr3POZOOOOOOR!!!!! 27.11.příjem posledních objednávek s garancí dodání do Vánoc :)  zítra je poslední den, poté už nezaručíme...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas www.nataly-design-shop.cz , se sídlem Vojnův Městec 53, 59101, IČ 02246741 , (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby doručení - Česká pošta
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů